OST Qalesya - Pelangi Kehidupan

3 comments
Time aku tengah FB-stalking, ada la c kazen dua kali aku ni post "Siapa tau penyanyi lagu ni?"
SO, dengan tercabarnya, aku mencari ar lagu Pelangi Kehidupan, siapa penyanyinya.....punya la kecewa aku x jumpa.....jumpa lagu pun yg cut dari drama tu, so, pendek jela lagu tu, x full.... dengar sekejap pun, ok jugak lagu ni...so, kepada sesiapa yg ada data dan maklumat berkenaan lagu ni, kongsi2 la ar....

OST Qalesya - Pelangi Kehidupan [DOWNLOAD HERE]


Lirik

Ada satu yang hilang
Didalam hatiku
Mengusik lara hati
Saat menginginkanmu
Terapi luruh jiwaku
Sejak kau pergi
Dan aku hanya diam
Biarkan kau menghilang
Dan untuk selamanya

Kini haruskah aku sendiri
Tanpamu lagi
Temani aku
Lihat hatiku merintih diri
Menantikan mu
Dalam pelukanku
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments

Liyana said...

mcm best je lagu ni.. =p

arepit said...

Aint ready" tu spe singer dy

$RauLZaiDi$ said...

eynpe. kalau x dpt jumpa mp3, i can upload it upon request